Stadiu fizic de realizare de 30% la Creşa nr. 13

Adrian NĂSTASE

Execuţia proiectului de reabilitare şi extindere a Creşei nr. 13, din Microraionul VI al Municipiului Târgovişte are un ritm bun, stadiul fizic de realizare la această dată fiind evaluat la 30%. Despre acest obiectiv de investiţii, primarul Cristian Stan a reamintit că are o valoare de şapte milioane de lei, fiind finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Odată cu finalizarea corpului nou de clădire, cu suprafaţa desfăşurată de 1400 mp, aproape că se va dubla capacitatea creşei.
Se mai lucrează la creşele 12 şi 16, vor începe lucrările şi la Creşa nr. 2, ceea ce l-a determinat pe edil să afirme că, de anul viitor, numărul de locuri în creşele din Târgovişte va fi suficient pentru a răspunde inclusiv solicitărilor din localităţi limitrofe municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primăria Târgovişte reia acţiunea de combatere a insectelor de disconfort

Primăria Municipiului Târgovişte informează cetăţenii că, în perioada 03 – 08 septembrie 2019, în intervalul orar 6.30 – 9.30, pe toată suprafaţa municipiului Târgovişte (inclusiv cartierele Priseaca şi Sagricom), se va executa a patra etapă a acţiunii de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi, gândaci etc.), prin pulverizare […]