Stadionul „Eugen Popescu”: Vremea nefavorabilă n-a împiedicat continuarea lucrărilor!

Vremea nefavorabilă din ultima perioadă nu a împiedicat continuarea intervenţiilor la stadionul „Eugen Popescu”! În această săptămână vor fi finalizate gradenele la tribuna veche, cu excepţia segmentului de deasupra intrărilor, precum şi a zonei de lângă Poarta Vânătorilor, unde a fost nevoie de reconstruirea totală a acestor elemente.
„La tribuna nouă, s-au montat în teren 118 stâlpi şi 105 grinzi, reprezentând aproximativ 75% din structura metalică a tribunei. Noua nocturnă este finalizată, suprafaţa de joc este finalizată, inclusiv instalaţia pentru dezgheţarea gazonului. Facem toate eforturile pentru ca arena sportivă să poată fi terminată în acest an, dar şi pentru omologarea provizorie a stadionului, fără tribuna metalică, astfel încât echipa să poată juca cât mai curând la Târgovişte”, a transmis primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preşedinte PNL Târgovişte: "Nu vom vota niciodată pentru înstrăinarea patrimoniului primăriei!"

Preşedintele PNL Târgovişte, Aurelian Cotinescu, a explicat într-o conferinţă de presă că liberalii din Consiliul Local Municipal nu se opun, dimpotrivă, au susţinut şi vor vota toate proiectele de dezvoltare ale oraşului, acuzaţiile pe această temă aduse de executivul primăriei fiind fără un fundament real. A venit şi cu exemple […]