STADIONUL EUGEN POPESCU, GATA PESTE O LUNĂ

Date:

În sfârșit, vin și vești bune la Chindia Târgoviște. Consiliul Județean Dâmbovița a deblocat o sumă importantă pentru plata salariilor, restante de 4 luni, iar stadionul din Târgoviște ar urma să fie inaugurat peste o lună! Situația la Chindia Târgoviște este extrem de complicată. Neplătiți de 4 luni, jucătorii lui Toni Petrea n-au mai câștigat în campionat de 7 meciuri și s-au scufundat în clasament, au căzut pe loc de baraj, scrie gsp.ro.

După o perioadă delicată, au început să vină și veștile bune. Consiliul Județean Dâmbovița a alocat suma de 600.000 de euro, pentru ca datoriile clubului să fie stinse.

Este o veste extraordinară pentru jucători, având în vedere că aceștia nu-și mai primiseră salariile de 4 luni!

A doua veste importantă este faptul că la stadionul din Târgoviște, la care se lucrează din 2019, a avut loc astăzi o vizită de pre-omologare.

Arena a fost inspectată de o comisie formată din membri LPF și ai firmei care deține drepturile de televizare pentru Liga 1, eAD, iar această comisie a concluzionat că meciul Chindiei de acasă cu UTA, programat în weekendul 22-23 aprilie, va putea fi găzduit de stadionul din Târgoviște!

La stadion mai sunt câteva lucruri de pus la punct, precum montarea unor rânduri de scaune și a stratului 2 al pistei de tartan.

Cu 16 puncte și o înfrângere în prima etapă din play-out, Chindia ocupă locul 7 în play-out, primul de baraj. Prima poziție sigură, ocupată de Hermannstadt, este la un punct distanță, mai titrează gsp.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...