STADIONUL DIN TÂRGOVIȘTE AR PUTEA FI INAUGURAT ÎN ACEST AN

Mihai ROŞOIU
0 0

În 2022, fotbalul românesc va beneficia de un nou stadion, pe care o echipă din Liga 1 va disputa meciurile de pe teren propriu.

Stadionul ”Eugen Popescu” din Târgoviște, ”casa” celor de la Chindia, a intrat în reconstrucție după ce echipa a promovat în primul eșalon. Este deja al treilea an în care târgoviștenii dispută meciurile de pe teren propriu în alte orașe.

Începând cu sezonul următor, se speră ca echipa lui Săndoi va putea juca pe noua arenă din oraș, spune oficialul Marcel Ghergu.

„Să aproximăm, cred că sezonul următor vom juca la Târgoviște. E posibil și în finalul de sezon, dar cel mai sigur sezonul următor. Se lucrează pentru a se finaliza toată construcția. Zona pentru omologare provizorie e aproape gata”, a spus Marcel Ghergu, președintele Chindiei, pentru www.sport.ro.

În primul sezon de la promovare, Chindia a fost antrenată de Viorel Moldovan, iar apoi acesta a fost înlocuit de Emil Săndoi. După un an și jumătate la Târgoviște, antrenorul se plânge de faptul că echipa sa a fost, mai tot timpul, pusă pe drumuri.

„Și acesta a fost un impediment, e al treilea campionat al echipei în prima ligă și nu avem un stadion propriu. Am fost vitregiți cam din toate punctele de vedere. De fiecare dată jucăm în deplasare sau pe teren neutru. A mai apărut și seria de greșeli împotriva noastră”, a spus și Emil Săndoi, pentru www.sport.ro.

Chindia este pe locul 11 în Liga 1, cu 22 de puncte după 21 de etape. În următoarea rundă, târgoviștenii vor juca ”acasă”, cu FC Voluntari.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Anul Nou aduce creșteri versus scumpiri care vor intra în vigoare chiar din prima zi a lui 2022

Noul An le aduce românilor o creștere a salariului minim, a punctului de pensiei a alocațiilor pentru copii, însă electricitatea în regim de serviciu universal și carburanții se scumpesc începând chiar din prima zi a lui 2022. Astfel, salariul minim în 2022 va fi 2.550 lei brut, reprezentând o creștere […]