Sportul – Suceava se joacă! Dar când?

Mihai ROŞOIU
0 0

sportFederaţia Română de Fotbal a decis ca meciul dintre Sportul Studenţesc şi Rapid CFR Suceava să se dispute, însă oficialii de la Casa Fotbalului nu au stabilit data la care partida se va juca. Şi asta, pentru că şefii grupării moldave au ameninţat că vor merge la TAS dacă FRF va programa acest duel: „Noi avem dreptate 100%, dar văd că nu suntem luaţi în seamă. Nu mai avem ce face în ţară. O să suspendăm meciul şi apoi mergem la TAS. S-au depăşit toate termenele prevăzute de regulamente pentru reprogramarea meciului. În mod normal, un meci nu se poate reprograma după finalul sezonului. L-au încadrat la forţă majoră, dar şi aşa s-au depăşit cele 20 de zile de la data jocului, în care s-ar fi putut reprograma”, a declarat Mihai Pilat, director sportiv al Rapidului.
Federalii au respins recursul sucevenilor care ceruseră ca meciul să nu se mai rejoace şi să dea meci pierdut de Sportul la masa verde.
Mai mult, conducătorii Sportului au trimis prea târziu contestaţia privind plata către suceveni a cheltuielilor mai sus menţionate, faxul acestora ajungând cu patru ore mai târziu decât termenul stabilit.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Partidul muncitorilor împotriva... muncitorilor

Deoarece populaţia săracă din marile oraşe ale Braziliei a decis, în mod neinspirat, să protesteze împotriva măririi costului biletelor la transportul în comun, guvernul a decis să trimită forţele naţionale de ordine să discute cu manifestanţii, folosind argumente contondente şi lacrimogene. Dialogul dintre populaţie şi forţele de securitate a avut […]