SPORTUL NU E SOPRON

Mihai ROŞOIU
0 0

BschetCS Municipal Târgovişte – CSM Bucureşti Sportul Studenţesc 92 – 50 (25 – 12, 26 – 4, 23 – 23, 18 – 11)
Aşa cum era de aşteptat, campioanele s-au impus fără nicio emoţie în duelul cu CSM-ul din Capitală, în partida contând pentru runda etapa a XlX-a a Ligii Naţionale Feminine de Baschet. Evident, între adversarele elevelor lui Florin Nini din această săptămână e o mare diferenţă, bucureştencele fiind mult mai slabe decât trupa din Sopron, care învingea la Târgovişte în urmă cu câteva zile. Campioana nu a pierdut controlul nicio clipă, chiar dacă oaspetele a avut câteva minute graţie în sfertul al treilea când au aruncat incredibil de la trei puncte. Nici semi-minunea din această parte a jocului nu a putut salva însă Sportul de la un eşec categoric în faţa unui adversar net superior. Pe parcursul jocului din Sala Sporturilor am văzut nişte jucătoare ale Târgoviştei afectate încă de înfrângerea din Euroligă, dar le-am revăzut şi pe americance în formulă completă, acestea fiind de altfel şi responsabilele cu spectacolul. Dacă miercuri a avut o prestaţie modestă, Matee Ajavon a arătat că poate avea imaginaţie şi a izbutit să-şi găsească coechipierele cu câteva pase de mare efect, aplaudate de spectatori. Ashley Walker a fost principala marcatoare a campioanei în ciuda timpului petrecut pe teren. 17 minute şi 16 puncte reprezintă un procentaj destul de bun. Cele mai bune cifre le-a avut însă Maja Miljkovic, care nu a ratat nimic din ce a aruncat spre coş din acţiune. Sârboaica a avut procentaje de 100% la aruncările de două şi trei puncte, singura sincopă fiind o aruncare ratată de la linia de libere.
Una peste alta, un meci agreabil în care Municipalul şi-a făcut treaba, a mai câştigat un joc, şi-a refăcut cât de cât moralul şi a marcat undeva aproape de 100 de puncte. Toate astea în faţa unei echipe care speră ca în actualul sezon să prindă play-off-ul, dar care nu se compară nici pe departe cu Sopron.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reintegrarea copilului în familie, prioritară pentru Protecţia Copilului din Dâmboviţa

În vederea încadrării în standardele de cost şi pentru a exista o continuitate şi complementaritate în furnizarea serviciilor/prestaţiilor sociale fumizate de către instituţiile publice şi private din domeniu, existente în unitatea administrativ teritorială a DGASPC Dâmboviţa, s-a realizat mobilizarea resurselor necesare, responsabilizarea factorilor relevanţi şi asigurarea unui parteneriat public-privat eficient […]