Sportivi din toată ţara s-au întrecut la Complexul de Turism şi Nataţie

Începând de joi această după-amiază şi până duminică, la Complexul Turistic şi de Nataţie Târgovişte s-a desfăşurat campionatul naţional de înot rezervat cadeţilor, sportivi cu vârsta cuprinsă între 12 şi 14 ani. S-au înscris în concursul organizat de Federaţia Română de Nataţie, în parteneri-at cu Primăria Târgovişte, 444 concurenţi, de la 68 de cluburi din toată ţara, aceştia urmând să se întreacă în 16 probe.
La startul întrecerii au fost prezenţi Cristian Stan- primarul municipiului Târgovişte, viceprimarii Monica Ilie şi Cristian Rădulescu, deputatele Carmen Holban şi Oana Vlăduca, Doina Boboacă-consilier local, gazdă fiind directorul complexului, Eugen Pătraşcu.
Cu acest prilej, primarul Cristian Stan a remarcat faptul că acest concurs este o promovare foarte bună pentru municipiul Târgovişte care, timp de câteva zile, va fi capitala înotului românesc. Edilul a amintit şi de prezenţa tot mai numeroasă a publicului, numărul celor care au beneficiat în ultimele 30 de zile de facilităţile de agrement ale Complexului Turistic şi de nataţie depăşind 30000 de persoane.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Locuri de muncă vacante prin reţeaua EURES

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea şi Forţei de Muncă Dâmboviţa informează persoanele interesate să lucreze în afara ţării, că la acest moment, prin reţeaua Eures, sunt disponibile 800 locuri de muncă. Dintre acestea, 13 locuri de muncă sunt pentru persoane cu studii superioare, 682 se adresează persoanelor calificate şi 105 sunt […]