Sportis Târgovişte a pierdut aproape 4.000 de euro! Motivul acestei pierderi îl reprezintă retragerea din campionatul de futsal al formaţiei dâmboviţene

Mihai ROŞOIU
0 0

fotbalComitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 27 OCTOMBRIE 2014, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 33 alin. (2) din Statutul Federaţiei Române de Fotbal în prezenţa majorităţii membrilor săi, adoptă următoarele decizii:
– Ia act de alocuţiunea domnului Răzvan BURLEANU, preşedinte al FRF.
– Aprobă cu majoritate de voturi (2 abţineri -domnul Cighir şi domnul Burcă, precum şi un vot împotrivă – domnul Stana) Hotărârile Comitetului de Urgenţă adoptate de la ultima şedinţă a Comitetului Executiv, respectiv de la data de 24.09.2014 şi până în prezent.
– Ia act de informarea efectuată de Preşedintele FRF cu privire la situaţia de fapt, de drept şi motivele care au determinat încetarea raporturilor contractuale dintre domnul Victor Piţurcă şi Federaţia Română de Fotbal. Ia act de faptul că raporturile contractuale dintre domnul Victor Piţurcă şi Federaţia Română de Fotbal au încetat prin acordul părţilor.
– Aprobă cu unanimitate de voturi propunerea Preşedintelui FRF şi numeşte în funcţia de antrenor principal al echipei naţionale de seniori a României a domnului Anghel IORDĂNESCU. Contractul încheiat cu domnul Iordănescu va avea o durată de un an de zile, cu obiectiv de a califica echipa naţională la EURO 2016.
– Ia act de informarea privind arbitrii aflaţi pe lista FIFA pentru anul 2015.
– Aprobă propunerea domnului Valeriu ARGĂSEALĂ de a fi convocaţi reprezentanţi ai Comisiei Centrale a Arbitrilor la proxima şedinţă a Comitetului Executiv pentru a oferi explicaţii atât cu privire la problemele de arbitraj cât şi cu privire la modalitatea de întocmire a listei arbitrilor FIFA.
– Aprobă modificarea Regulamentului Contract încheiat între jucătorii echipei naţionale şi Federaţia Română de Fotbal în conformitate cu propunerea domnului Victor Piţurcă, propunere însuşită şi de domnul Iordănescu în calitate de selecţioner.
– Aprobă referatul domnului Cristian Vornicu urmând ca suma de 3.850 euro destinată echipei Sportis Târgovişte să fie redistribuită către celelalte echipe de futsal din Liga 1 şi Liga a 2-a.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Misiune îndeplinită Universitatea Cluj - CSM Târgovişte 57-97 (13-28, 13-21, 13-21, 18-27)

Baschetbalistele Clubului Sportiv Municipal Târgovişte au trecut cu bine peste cele şase zile de foc în care au jucat trei meciuri, toate în deplasare. Pe rând, elevele lui Dan Fleşeriu au învins rapid, Nova Vita Tg. Mureş şi Universitatea Cluj. Ultimul succes a fost obţinut chiar în această după-amiază pe […]