SPORT.RO: COMPARAȚIE ÎNTRE AVERILE RIVALELOR SIMONA HALEP ȘI SORANA CÎRSTEA

Date:

Câștigătoare a 24 de titluri în circuitul WTA, dintre care două de calibru major – Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 -, Simona Halep este cea mai bună jucătoare din istoria tenisului românesc.

Succesele Simonei Halep au întrecut așteptările: în circuitul profesionist, jucătoarea din Constanța a obținut 579 de victorii, acestea conducând-o la un total de $40,203,437 câștigate din tenis. În clasamentul all-time al banilor câștigați în tenisul feminin, Simona Halep este devansată doar de surorile Williams, care au fost active în circuitul WTA mai mult de 25 de ani.

În schimb, Sorana Cîrstea se mândrește cu aproape $9 milioane câștigate din tenis, mai exact, $8,996,091.

Din punctul de vedere al parteneriatelor comerciale cu diverse companii, Simona Halep este mai căutată decât Sorana Cîrstea, pe fondul performanțelor mai mari semnate în tenis, dar acest trend se apropie de un final.

În contextul suspendării pentru dopaj, Simona Halep a pierdut parteneriate cu Hublot, Automobile Bavaria, Banca Transilvania, dar rămâne în continuare susținută de Dedeman.

Sorana Cîrstea este sponsorizată de New Balance și Fly Emirates, două nume importante în domeniile lor, care o propulsează financiar, la 33 de ani.

Cîrstea are 530 de victorii semnate în elita tenisului feminin, cu doar 49 mai puține decât Halep, un ecart micșorat considerabil în perioada în care constănțeanca a stat departe de teren din cauza suspendării pentru dopaj.

Jucătoarea din Târgoviște are 2 titluri WTA în palmares, dar și 5 trofee câștigate în proba de dublu, spre deosebire de unul singur, în cazul Simonei Halep.

Averea Simonei Halep este estimată la 35-40 milioane de dolari, în timp ce averea Soranei Cîrstea, la 7 milioane. Niciuna dintre borne nu a fost confirmată de jucătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

GRATUIT Aplicația InfoCons pentru a ști ce consumi și pentru a-ți face cumpărăturile în cunoștință de cauză!

Aplicația de protectia consumatorilor InfoCons este un instrument dedicat...

La Odobești a început curățenia de primăvară!

Pe raza comunei Odobești, salariați din cadrul Primăriei  cu...

DÂMBOVIȚEANCA PETRUȚA IUGULESCU, DIN NOU LA UN MECI DIN LIGA NAȚIUNILOR

Alina Peșu va conduce partida Ungaria – Belgia, prima...