Sport, mişcare şi voie bună la Zilele oraşului Răcari

Administraţia oraşului Răcari acordă o mare atenţie tinerei generaţii. La Răcari se pune mare accent pe latura culturală a educaţiei, precum şi pe cea sportivă.
Autorităţile din Răcari au pregătit competiţii sportive în cadrul ediţiei din acest an a zilelor oraşului Răcari: ciclism, desene pe asfalt, handbal, fotbal şi, nu în ultimul rând, o competiţie de şah.
Micii fotbalişti răcăreni au făcut atmosferă pe stadionul Primăriei Răcari. Pe chipul lor se putea citi dorinţa de mis-care, dar şi bucuria.
Concursul de ciclism s-a desfăşurat pe traseul Primăria Răcari- satul Ghimpaţi, dus-întors. La start, alături de primarul Marius Caraveţeanu s-au încris concurenţi de toate vârstele care au purtat tricouri cu mesajul „I LOVE RĂCARI”.
Cursa a fost una plăcută. La Ghimpaţi, concurenţii au fost aşteptaţi cu apă rece şi fructe iar după o mică pauză au pornit din nou la drum. Cicliştii au fost însoţiţi pe tot parcursul traseului de poliţie, poliţie locală şi ambulanţă. Chiar dacă a fost foarte clad, nimeni nu a abandonat cursa. Primarul Marius Caraveţeanu ne-a mărturist că acest concurs deja a devenit o tradiţe la Răcari.
Nu a lipsit copetiţia de şah. O partidă interesantă s-a consumat între edilul Marius Caraveţeanu şi directorul Liceului „Ion Ghica” Răcari, prof. Alexandru Mitru.
Cele mai frumoase desene pe asfalt au fost şi ele premiate de către admnistraţia din Răcari.
Nu au lipsit surprizele din program. Sensei Albert Stoica şi Asociatia Clubul Sportiv Mihai Viteazul din Bucureşti condusă de sensei Bogdan Ghimboase au făcut o serie de demonstraţii Kempo.
Primarul Marius Caraveţeanu a primit o diplomă de excelenţă din partea Federaţei Romane de Kempo.
Şi profesorul Oana Hrehoresan, persoana care a făcut posibilă venirea Asociaţiei Club Sportiv Mihai Viteazul din Bucureşti condusă Bogdan Ghimboase, a primit diplome.
La final cu toţii au făcut o poză. Nu au lipsit premiile pentru concursul de ciclism. Cel mai vârstnic biciclist a primit un premiu destul de consistent, premiu asigurat de edilul Marius Caraveţeanu.
Cu toţii, trebuie să ne amintim în permanenţă ceea ce spunea Aristotel: „Nimic nu îl epuizează şi nu îl ruinează mai mult pe om decât inactivitatea fizică permanentă.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CADASTRU GRATUIT LA GURA FOII

Programul de cadastru gratuit a fost demarat, până în prezent, în peste 1.000 de localităţi din ţară, urmând ca, până în anul 2023, să fie cadas-trate şi intabulate, în mod gratuit, toate casele şi terenurile din România. Şi la nivelul judeţului nostru în foarte multe commune se desfăşoară acest program […]