Sponsorizare primită de CJ pentru lucrări de întreţinere pe DJ 714 Glod -Sanatoriul Moroeni – Peştera

Urmare demersurilor Consiliului Judeţean Dâmboviţa către – Fabrica de Ciment Fieni, conform scrisorii nr. 13824/30.05.2017 privind sponsorizarea cu piatră cal-caroasă în vederea efectuării unor lucrări de întreţinere pe drumurile judeţene pietruite şi degradate, agentul economic menţionat şi-a manifestat disponibilitatea privind asigurarea materialului şi a transmis CJ Dâmboviţa propunerea de „Contract de sponsorizare” nr. 832/14.07.2017.
În acest sens, pentru întocmirea formalităţilor legale sa aprobat în CJ, în baza Legii nr. 32/1994, a sponsorizării Consiliului Judeţean Dâmboviţa cu 750 t calcar reconcasat, având o valoare de 17.160 lei, pentru realizarea unor lucrări de întreţinere a sectorului pietruit şi degradat aferent DJ 714 Sanatoriul Moroeni – Peştera, în lungime de 21,534 km.
Derularea transportului materialului calcaros de la agentul economic amintit şi punerea acestuia în operă pe sectorul menţionat se va realiza prin intermediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa sau S.C. Lucrări drumuri şi poduri D-ţa S.A. pe baza contractării lucrărilor aferente, cu înregistrarea corespunzătoare în contabilitatea instituţiei a elementelor fizice şi valorice privind sponsorizarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Consilierii locali au aprobat Planul de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Târgovişte

În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal Târgovişte a fost aprobat fără probleme proiectul de hotărâre privind Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, un document care are la bază studii amănunţite privind transportul public pe raza oraşului, rutele cele mai frecventate, categoriile de persoane care călătoresc frecvent ori destinaţiile cele […]