Spitalul Județean de Urgență Târgoviște va avea sistem de telemedicină 

Date:

Spitalul Județean de Urgență Târgoviște va avea sistem de telemedicină, o  investiție cu fonduri europene a Consiliului Județean Dâmbovița, prin PNRR.Valoarea totală a proiectului este de 4.455.000 de lei, din care 3.700.000 de lei sunt fonduri europene, nerambursabile.

” Vom îmbunătăți infrastructura IT a spitalului, dar, cel mai bun lucru este faptul că vom introduce serviciul de telemedicină.  Totodată, cu sprijinul unei aplicații moderne, la rândul ei accesibilă de pe telefon, tabletă sau computer, se vor putea efectua programări la analize, iar fiecare pacient își va putea vizualiza rezultatele investigațiilor paraclinice și dosarul de sănătate. De asemenea, digitalizarea va aduce cu sine și o gestionare mai eficientă a informațiilor medicale, facilitând comunicarea între departamente și îmbunătățind calitatea serviciilor oferite. 

 Valoarea totală a proiectului este de 4.455.000 de lei, din care 3.700.000 de lei sunt fonduri europene, nerambursabile. Cu acest proiect, valoarea investițiilor din ultimii 4 ani făcute de Consiliul Județean Dâmbovița la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște se ridică la aproximativ 19.200.000 de euro.”, a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mascații au descins la un proxenet 

Percheziții în  Dâmbovița și Prahova,  într-un dosar de proxenetism...

Percheziții în Dâmbovița și Argeș, într-un dosar de înșelăciune cu asigurări auto

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului...

Minor dispărut, găsit de jandarmii dâmbovițeni 

Jandarmii dâmbovițeni au depistat în imediata vecinătate a unei...