„Speranţe de Crăciun” de la Crucea Roşie Dâmboviţa

Ş.E.

crucea rosieIntr-o conferinţă de presă susţinută ieri la sediul Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa, Gheorghe Popescu – directorul filialei a făcut o trecere în revistă a activităţilor desfăşurate în această perioadă.
„(…) Înainte de orice ţin să mulţumesc S.C Beneton care ne-a ajutat în acţiunile noastre umanitare punând la dispoziţie tot ce a fost nevoie pentru transportul şi achiziţia a 20 de tone de apă necesare persoanelor afectate de inundaţii şi nu numai.
(.) In perioada sărbătorilor, Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa a procedat la organizarea de evenimente de promovare a Băncii de alimente în vederea colectei de alimente de bază în magazinele partenere din judeţul Dâmboviţa. Au fost achiziţionate o serie de dulciuri pentru constituirea pachetelor pentru copiii defavorizaţi şi colindătorii ce vizitează sediul Filialei. De asemenea, organizăm o campanie de colectă de fonduri în perioada 1-23 decembrie 2014 în cadrul proiectului de tineret „Speranţe de Crăciun”, ocazie cu care va fi organizat şi un minispectacol pentru copii din Centrul de servicii Găeşti, realizat de voluntarii filialei. (.) In perioada următoare vom sprijini Centrul de bătrâni Pucioasa şi se va proceda la distribuţia de pachete de dulciuri şi alimente, în parteneriat cu D.A.S Târgovişte.
Pentru cei care doresc, la noi – ca în fiecare an -funcţionează programul „Moş Crăciun de închiriat”. Astfel, unităţile de învăţământ pot solicita de la Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa, moşi şi spiriduşi în vederea organizării de evenimente”, a precizat Gheorghe Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 4-a dâmboviţeană Flacăra şi F.C. Aninoasa sunt în cărţile promovării

E clar pentru toată lumea că Flacăra Moreni (locul 1, cu 45 p şi +18 la adevăr) şi F.C. Aninoasa (2, cu 41 p şi +17 la adevăr). Cele două rivale se vor confrunta în prima etapă din retur la Aninoasa. în cazul unei victorii a gazdelor, lupta pentru întâietate se încinge. […]