Spectacolul „Zorba grecul” se joacă în cadrul Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști”

Date:

Duminică, 24 martie 2024, de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului „Tony Bulandra” Târgoviște se joacă spectacolul „Zorba grecul” în cadrul Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști”, campanie inițiată de UNITER și aflată deja la cea de-a XX-a ediție.

Zorba grecul”, producția regizată de Mc Ranin, s-a născut, se pare, sub o stea a generozității. În luna decembrie a anului trecut, acest spectacol se juca în scop caritabil, pentru Secţia de Îngrijiri Paliative a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, iar acum, tot cu scop caritabil, se joacă pentru ajutorarea unor artiști aflați în situații de sănătate și financiare delicate. Acest destin generos al spectacolului credem că este strâns legat de crezul personajul principal, Zorba, un om cu inimă largă și cu o poftă de viață pe care nimic nu i-o poate strica și care este de-a dreptul contagioasă și pentru cei din jurul său. El ne îndeamnă să trăm clipa, să visăm la marile noastre idealuri și să încercăm să le împlinim.

Teatrul „Tony Bulandra” a răspuns în fiecare an afirmativ propunerii de a se implica în Campania Națională „Artiștii pentru artiști”- se precizează într-un comunicat al Teatrului Tony Bulandra.

Despre  Campania Națională „Artiștii pentru artiști”, UNITER transmite că reprezintă 

„un stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii cu probleme de sănătate și existenţă şi un semnal pentru public şi autorităţi. Cu ajutorul teatrelor de stat și independente care programează spectacole dedicate acestei cauze, UNITER se implică activ în susţinerea financiară a artiştilor aflați în situații de viață delicate. Încasările din vânzarea de bilete sunt direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală (RO14BRDE445SV17256174450). Din acest fond sunt ajutați oamenii de teatru care se confruntă cu probleme medicale complicate.”

Toate acțiunile Campaniei în anul 2024 vor avea loc în preajma zilei de 27 martie – Ziua Mondială a Teatrului –, ocazie cu care instituțiile teatrale care programează spectacole sub motto-ul „Artiștii pentru Artiști” parcurg mesajul Internațional pentru Ziua Mondială a Teatrului.

Cumpărând bilete la aceste spectacole de teatru, contribuiți în mod direct la alimentarea Fondului de Solidaritate Teatrală!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mascații au descins la un proxenet 

Percheziții în  Dâmbovița și Prahova,  într-un dosar de proxenetism...

Percheziții în Dâmbovița și Argeș, într-un dosar de înșelăciune cu asigurări auto

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului...

Minor dispărut, găsit de jandarmii dâmbovițeni 

Jandarmii dâmbovițeni au depistat în imediata vecinătate a unei...