Published On: mar, aug. 13th, 2019

Spectacolul „Fierarii” la Potlogi

nichiduta.ro

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, va organiza, în data de 17 august 2019, în incinta Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi, un spectacol de teatru, pentru apune în valoare complexul istoric de la Potlogi şi de a atrage acolo un număr cât mai mare de vizitatori.
Va fi prezentată piesa „Fierarii”, o adaptare după opera lui MiloD Nikoli?, în regia lui Horaţiu Mălăele. Distribuţia este una de excepţie: Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, Valentin Teodosiu şi Mircea Rusu.
Deşi este o comedie, spectacolul „Fierarii” ridică o serioasă şi complexă problemă, aceea a consecinţelor marilor evenimente istorice în vieţile mărunte ale oamenilor de rând.
Realizarea acestui proiect urmăreşte, pe lângă creşterea atractivităţii turistice a Ansamblului Brâncovenesc de la Potlo-gi, diversificarea ofertei culturale pentru localităţile din mediul rural, aducând teatrul în locurile unde el ajunge mai rar, crescând gradul de acces al publicului la cultură.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro