Spectacolul „Fierarii” la Potlogi

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, va organiza, în data de 17 august 2019, în incinta Ansamblului Brâncovenesc de la Potlogi, un spectacol de teatru, pentru apune în valoare complexul istoric de la Potlogi şi de a atrage acolo un număr cât mai mare de vizitatori.
Va fi prezentată piesa „Fierarii”, o adaptare după opera lui MiloD Nikoli?, în regia lui Horaţiu Mălăele. Distribuţia este una de excepţie: Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, Valentin Teodosiu şi Mircea Rusu.
Deşi este o comedie, spectacolul „Fierarii” ridică o serioasă şi complexă problemă, aceea a consecinţelor marilor evenimente istorice în vieţile mărunte ale oamenilor de rând.
Realizarea acestui proiect urmăreşte, pe lângă creşterea atractivităţii turistice a Ansamblului Brâncovenesc de la Potlo-gi, diversificarea ofertei culturale pentru localităţile din mediul rural, aducând teatrul în locurile unde el ajunge mai rar, crescând gradul de acces al publicului la cultură.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Investiţia de la Şcoala "Matei Basarab"-stadiul fizic de realizare evaluat la 17%

Primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a vizitat în această dimineaţă şantierul deschis pentru reabilitarea şi extinderea Şcolii Gimnaziale „Matei Basarab”. O primă constatare a fost că se lucrează repede şi bine, stadiul fizic de realizare a proiectului fiind evaluat la 17%. Proiectul are o valoare de 22 de milioane de […]