Spectacol eveniment în debutul de stagiune la Teatrul Municipal “Tony  Bulandra”        

Date:

Miercuri – 27 septembrie 2023, de la ora 19:00, Teatrul Municipal Tony Bulandra Târgoviște deschide stagiunea 2023/2024, cu un spectacol-eveniment, coproducția româno-coreană „Argonautas”.

Actorii români şi pe partenerii lor sud-coreeni, aceștia din urmă pentru ultima oară pe scena de la Târgoviște,  vor fi argonauții plecați în căutarea Lânii de Aur, râvnitul semn al prosperității, în povestea cu ecouri puternice în actualitate, cea a emigranților aflați în căutarea unui tărâm pe care să-l poată numi acasă. O călătorie ce naşte întrebări esențiale: cum îl percepi pe „celălalt”, îl accepți, îl înțelegi, sau îl elimini?

“Vedetele Teatrului Tony Bulandra şi starurile teatrului şi ale filmului corean vor interpreta personajele acestei poveşti cu puternice contraste emoționale, simbol al veşnicei căutări a omului, în înfruntarea cu valurile vieții.

După succesul răsunător pe care Argonautas l-a înregistrat la Festivalul de Teatru din Coreea de Sud, desfăşurat în insula Jeju, spectacolul semnat de Mc Ranin în formulă de coproducție româno-coreană dă o ultimă întâlnire locuitorilor Municipiului Târgovişte, înainte de a pleca în turneu la Festivalul de Teatru de la Brăila, la Chişinău şi la Bucureşti. Nu ratați evenimentul toamnei teatrale târgoviştene!”- a transmis organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A ajuns cu mașina în șanț 

Evenimentul rutier  s-a produs în localitatea Nisipurile. Cel mai probabil...

O clipă de neatenție îi putea costa viața! 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu...

Tragedie pe DN 72A, în localitatea Gheboieni

Tragedie pe DN 72A în localitatea Gheboieni,  polițiștii din...

Jandarmii dâmbovițeni, în mijlocul cetățenilor 

Jandarmii dâmboviţeni au participat la ziua de 1 Decembrie,...