Specialiştii APIA lucrează „la foc continuu” pentru primirea cererilor unice de plată

0 0

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judetean Dambovita a primit in perioada 01martie – 02 mai 2019 cereri unice de plata de la 17666 de fermieri pentru o suprafata de 65.404,11 ha, dintr-un total estimat de 24.536 de fermieri damboviteni, potentiali beneficiari ai formelor de sprijin destinate agriculturii.
Reamintim că cererile unice de plată se depun pana la data de 15 mai 2019,inclu-siv, în conformitate cu prevederile OMADR nr.69/2019.
Fermierii sunt aşteptaţi să se prezinte la Centrele judeţene/locale APIA la data şi ora la care sunt programaţi, iar pentru a se putea utiliza eficient timpul rezervat pentru primirea cererilor functionarii APIA – Centrul Judetean Dambovita vor lucra in toate zilele de sambata si duminica, pana la inchiderea campaniei .

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Încep examenele de Evaluare Naţională la final de an

Începând de marţi, peste o jumătate de milion de elevi de clasa a II-a, clasa a IV-a şi a VI-a vor susţine examenul Evaluarea Naţională . Elevii vor susţine testările în sălile de clasă unde învaţă de obicei. Testele vor dura 30 de minute la clasa a II-a şi 60 […]