„Spaţii europene”, o conferinţă care va reuni la Târgovişte participanţi din şase ţări

Ş.E.
0 0

sala conferintaFacultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii Valahia din Târgovişte, în parteneriat cu Centrul de Studii privind Dezvoltarea Internaţională şi Schimbările Economice şi Sociale din Franţa (CED-IMES), Academia Oamenilor de Ştiinţă din România, Institutul Francofon pentru Administraţie şi Gestiune (IFAG) şi Agenţia Universitară a Francofoniei organizează la sfârşitul acestei săptămâni a IV-a ediţie a conferinţei „Spaţii europene”.
Prin tematica propusă -„Convergenţă şi diversitate într-o lume globalizată”, manifestarea abordează cele mai acute probleme economice actuale, precum relaţiile economice internaţionale, dezvoltare durabilă, guvernarea corporativă, normalizare internaţională.
În cadrul manifestării sunt prevăzute mai multe evenimente deosebite pentru cei peste 80 de participanţi provenind din şase ţări (Algeria, Franţa, Grecia, Bulgaria, Albania, România, Croaţia): reuniuni plenare, mese rotunde, lansare de carte, secţiuni de prezentare a lucrărilor ştiinţifice.
Cadrele didactice, cercetătorii, studenţii, dar şi publicul interesat sunt aşteptaţi la Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii Valahia din Târgovişte, precum şi la Facultatea de Ştiinţe Economice.
Deschiderea conferinţei va avea loc vineri, 17 octombrie 2014, ora 9:30, la Centrul Internaţional de Conferinţe al universităţii (corpul ,,K”).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Surpriza FCM

Nu puţini au fost cei care au crezut că în actualul sezon, FC Municipal va fi una dintre echipele cu problem din seria a lll-a. Argumentele „cârcotaşilor” păreau solide pentru că trupa lui Ghiorghi Zotic a cedat, în fiecare an, cei mai buni jucători către Chindia Târgovişte. De fiecare dată […]