SORANA TRECE DE PIRONKOVA

Mihai ROŞOIU
0 0

soranaSorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Birmingham, Marea Britanie, competiţie care se desfăşoară pe iarbă.
Sorana Cîrstea, a treia pe lista capilor de serie, a învins-o pe bulgăroaica Tsvetana Pironkova, a 66-a jucătoare a lumii, după două seturi închise la patru. Târgovişteanca a servit foarte bine în primul set, diferenţa fiind făcută de break-ul realizat în game-ul al şaptelea. Românca a pierdut în actul secund avantajul break-ului luat încă în primul game, dar a mai realizat încă unul, în jocul al nouălea, şi apoi a închis disputa cu propriul serviciu.
Sorana, a 24-a jucătoare a lumii, o va întâlni în optimile de finală pe câştigătoarea disputei dintre sârboaica Bojana Jovanovski, a 13-a favorită, şi cehoaica Andrea Hlavackova.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SCHIMBĂRI COMPETIŢIONALE

Mai marii Federaţiei Române de Baschet au încercat să facă unele modificări competiţionale pentru sezonul 2013 – 2014 în primele ligi ale României. Cele mai importante schimbări vor fi în campionatul de băieţi, acolo unde finala nu se va mai juca pe sistemul cel mai bun din 7 jocuri. Conform […]