SORANA SE PREGĂTEŞTE PENTRU PRIMUL TURNEU AL ANULUI

Mihai ROŞOIU
0 0

Sorana Cîrstea (30 de ani/71 WTA) a început anul în forţă, cu un antrenament la Bucureşti, chiar pe 1 ianuarie.
Sfert-finalista de la Roland Garros 2009 a încheiat bine anul 2020, cu un titlu ITF câştigat la Dubai după ce a învins-o în finală pe Katerina Siniakova (Cehia), cu 4-6, 6-3, 6-3 şi încercă să urce cât mai mult în ierarhia mondială în anul în care va împlini 31 de ani. Considerată una dintre jucătoarele cu cele mai frumoase lovituri din România, Sori va participa la turneul de la Abu Dhabi, care va avea loc între 5 şi 13 ianuarie 2021, va fi transmis ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.
Drept urmare, Cîrstea a început devreme pregătirea şi a postat pe contul său de Instagram un clip video cu un antrenament desfăşurat pe 1 ianuarie, la Bucureşti. Materialul video scoate în evidenţă lovitura sa curată de forehand, apreciată şi de Sever Dron, într-un interviu acordat anul trecut pentru digis-port.ro.
„Sorana Cîrstea are loviturile perfecte, o apreciez foarte mult din punct de vedere tehnic, putem să le dăm exemplu şi putem să i le punem în orice manual de tenis. Sorana are o tehnică formidabilă, cizelată în mulţi ani de antrenament”, îi evidenţiază calităţile fostul antrenor al Virginiei Ruzici şi al lui Henri Leconte.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MIHĂILĂ A DEBUTAT LA PARMA

Jucătorul originar din Finta a prins ultimele 15 minute ale partidei pe care echipa sa a pierdut-o clar în faţa celor de la TorinoMijlocaşul de 20 de ani a intrat pe teren cu un sfert de oră înaintea finalului partidei de acasă cu Torino, meci pe care echipa sa l-a […]