SORANA SE ANTRENEAZĂ CU KIM CLIJTERS

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea (28 de ani, locul 51 WTA) s-a calificat, luni după-amiază, în turul doi al Grand Slam-ului de la Wimbledon, după un succes de mare efect. Reprezentanta noastră a eliminat-o din runda inaugurală pe favorita numărul 19, slovaca Magdalena Rybarikova, semi-finalista ediţiei de anul trecut, în două seturi, scor 7-5, 6-3.
În turul următor, Sorana se va duela cu învingătoarea partidei dintre rusoaica Evgeniya Rodina şi nemţoiaca Antonia Lottner. Cîrstea, care şi-a asigurat un cec de 63.000 de lire sterline şi 70 de puncte WTA, era extrem de fericită după meci, mai ales că recent a dat şi o lovitură de imagine.
„Lucrez cu Kim Clijsters şi cu Carl Maes, fostul ei antrenor. Lucrez de luni, de o săptămână, de când am venit aici. Sunt extraordinar de încântată. Kim a fost idolul meu şi în momentul în care mi-am pus problema de antrenor, ea a fost prima mea opţiune, primul meu gând. Mă bucur enorm că s-a putut concretiza şi sunt extraordinar de încântată să o am alături pe teren, să mă uit la ea în momentele importante şi să văd cum mă încurajează. Înseamnă enorm pentru mine şi, în momentul de faţă, sunt foarte încântată pentru viitor”, a spus Sorana, pentru treizecizero.
Sorana este convinsă că jocul ei se va îmbunătăţi foarte mult de acum înainte. „E incredibil să pot să lucrez cu idolul meu! Atât ea, cât şi Carl au o experienţă, pff… cum rar găseşti! E fost numărul 1, campioană de Grand Slam-uri şi ştie ce simt acolo. Plus că e o persoană incredibilă, ăsta e un alt motiv pentru care mi-am dorit-o. Este extraordinar de modestă şi la locul ei, o campioană în adevăratul sens al cuvântului. Mi-am dorit foarte mult această colaborare şi sunt foarte fericită că s-a putut să se urnească lucrurile”, a mai spus Sorana.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Funcţionarii crimei dezorganizate

După cum ne tot informează, în zadar, site-ul „Realitatea.net” preluând uneori ştirile şi de la alţii, deoarece nu se vede nicio prea mare schimbare de atitudine din partea maselor inerte,, deci, ieri, Senatul a ţinut un moment de reculegere, în şedinţa de plen, în memoria lui Călin Farcaş, un bărbat […]