Published On: joi, aug. 29th, 2019

SORANA REUŞEŞTE SURPRIZA LA FLUSHING MEADOWS

nichiduta.ro

Sorana Cîrstea (106 WTA) este a treia româncă din competiţia de la US Open 2019, care ajunge în faza a doua a turneului, după Ana Bogdan şi Simona Halep. Şi Marius Copil, nr. 93 ATP a reuşit să treacă de primul tur de la US Open, după un meci-maraton, care a durat patru ore şi 15 minute.
Sorana Cîrstea a reuşit surpriza, marţi noapte, la Flushing Meadows, eliminând-o pe Katerina Siniakova, din Cehia, nr. 37 WTA. A avut nevoie de numai două seturi şi de o oră şi 20 de minute de joc. S-a încheiat 7-5, 6-2 pentru româncă.
În schimb, Marius Copil a avut nevoie de cinci seturi pentru a-l elimina pe francezul Ugo Humbert, nr. 63 ATP. A fost un meci în care până la urmă experienţa lui Marius Copil, 28 de ani, şi-a spus cuvântul în faţa tânărului său adversar, de 21 de ani: 63, 5-7, 7-6 (13-11), 5-6, 6-1. În
runda următoare, Marius Copil va avea un adversar mult mai dificil. El îl va întâlni, miercuri noapte, pe un alt francez: Gael Monfils, nr. 13 ATP, 32 de ani.
În următoarea etapă a turneului, Sorana Cîrstea va întâlni o sportivă din tânăra generaţie, Aliona Bolşova Zadoinov, nr. 100 WTA, 21 de ani. Originară din Republica Moldova, dar reprezentând Spania, şi Aliona a reuşit surpriza, marţi noapte, eliminând o altă sportivă titrată din Cehia: Barbora Strycova, nr. 31 WTA, după un meci cu parcurs sinuos. A fost 6-3, 0-6, 6-1 pentru tânăra Aliona Bolşova Zadoinov din Spania.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro