Published On: mie, feb. 26th, 2020

SORANA, OUT DE LA DOHA

nichiduta.ro
Share This
Tags

Sorana Cîrstea (29 de ani, 70 WTA), singura reprezentantă a României pe tabloul principal de la Doha, a fost eliminată în primul tur de kazaha Elena Rybakina (20 de ani,19 WTA), scor 6-3, 3-6, 1-6.
Meciul dintre Cîrstea şi Rybakina consemnează un paradox al tenisului. Sportiva din România a izbutit mai multe lovituri câştigătoare, 28 la 26, şi a greşit mai puţin decât kazaha, 20-22 la capitolul erori neforţate, informează gsp.ro.
Cîrstea, discuţie în contradictoriu cu antrenorul Cruciat
Adrian Cruciat a fost chemat în mai multe rânduri de Sorana Cîrstea pentru on-court coaching. La scorul de 3-0 pentru Rybakina în decisiv, cei doi au avut un dialog încins.

  • Adrian Cruciat: Trebuie să joci fiecare punct cu hotărâre şi optimism, ca în primul set. Văd că s-a schimbat ceva, faţa ta nu mai arată la fel, eşti nervoasă, nemulţumită. Te cerţi şi cu tine, şi cu mine, e prea mult.
  • Sorana Cîrstea: Sunt foarte liniştită, zi-mi ceva, dacă tot ai venit aici, ceva de tenis sau tactic…
  • Adrian Cruciat: Când dă ea tare, trebuie să dai lung ca să alerge, să o plimbi. E mental! Hai, calmă, pozitivă…
  • Sorana Cîrstea: Nu are nicio treabă cu mentalul, e de tenis!
eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro