SORANA, LA UN PAS DE O NOUĂ VICTORIE MARE

Mihai ROŞOIU
0 0

Sorana Cîrstea (România, 67 WTA) a pierdut într-un mod neverosimil în turul 2 la Dubai, după ce a făcut dublă greşeală la minge de meci pentru adversară! Anett Kontaveit (Estonia, 24 WTA) a eliminat-o pe româncă în minimum de seturi, scor 6-4, 7-5.
Sorana Cîrstea (30 de ani) nu a făcut un meci rău în turul secund al turneului de la Dubai, dotat cu premii în valoare totală de 1,83 milioane de dolari! Românca a încheiat însă partida într-un mod incredibil.
Cîrstea a comis două duble greşeli în game-ul în care a servit pentru a rămâne în meci, oferindu-i victoria pe tavă lui Anett Kontaveit (25 de ani)! Estonianca a rămas astfel neînvinsă în duelurile cu Sorana, scorul meciurilor directe devenind 0-3.
Sorana Cîrstea a început curajos în faţa favoritei numărul 15 de la Dubai, a condus cu 2-0 şi break, dar sportiva din Târgovişte nu a putut menţine ritmul! Anett Kontaveit a intrat în control după o serie de patru game-uri consecutive, apoi a convertit o minge de set la retur. Actul secund a fost unul echilibrat, cele două mergând umăr la umăr până la 5-5. Cîrstea a fost însă trădată de serviciu, într-un moment crucial, când servea pentru a rămâne în meci.
Sorana Cîrstea a avut o cădere inexplicabilă şi a comis dublă greşeală la minge de meci pentru adversară! S-a terminat 6-4, 7-5 pentru Anett Kontaveit, aceasta învingând-o pe româncă după o oră şi 44 de minute. În total, Sorana a făcut 5 duble greşeli, cu două mai mult decât Anett. Toate cele patru reprezentante ale României aflate pe tabloul principal de la Dubai au părăsit deja competiţia. Sorana Cîrstea a fost singura care a evoluat în turul 2, în timp ce Patricia Ţig, Ana Bogdan şi Irina Begu au cedat în manşa inaugurală.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (C) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonatorUn val de arestări zguduie întreaga Indie. Peste tot se văd lungi coloane de prizonieri, se aud zgomotele făcute de lanţurile de la mâinile şi picioarele lor. închisorile devin neîncăpătoare. Autorităţile se văd nevoite să improvizeze vaste lagăre de concentrare. Dar nimic la începutul revoltei nu va […]