SORANA DEBUTEAZĂ LA DUBAI

Mihai ROŞOIU

Patricia Ţig (26 de ani, 61 WTA) va avea parte de un meci tare în primul tur al turneului de la Dubai, care a început luni, 8 martie, fără Simona Halep la start.
Patricia o va înfrunta pe Jelena Ostpaneko (23 de ani, 51 WTA). Letona e fostă câştigătoare la Roland Garros, turneu unde s-a impus în 2017, chiar în faţa Simonei Halep.
În ceea ce o priveşte pe Sorana Cîrstea (30 de ani, 67 WTA), ea va evolua în prima rundă contra unei jucătoare venite din calificări. Dacă va reuşi să-şi câştige meciul inaugural, Sorana va juca în turul secund împotriva învingătoarei din meciul Anett Kontaveit – Timea Babos.
Pe tabloul calificărilor se mai află şi Ana Bogdan (28 de ani, 100 WTA). Ea a învins-o astăzi pe Cagla Buyukakcay, scor 6-2, 6-4, şi mai trebuie să treacă şi de Kamilla Rakhimova (19 ani, 53 WTA) pentru un loc pe tabloul principal. Partida va avea loc duminică, de la ora 08:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Gratuitate pentru elevii din învăţământul preuniversitar acreditat/autorizat, cu vârsta de până la 26 de ani, pentru serviciile publice de transport local rutier

Ministerul Educaţiei propune o Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011, majoritatea modificărilor vizând transportul elevilor. De asemenea, se propune gratuitate pentru elevi la muzee, concerte, spectacole şi alte manifestări organizate de instituţii publice.Prin proiectul de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu […]