SORANA CIRSTEA, UN CAR DE NERVI LA AUSTRALIAN OPEN

Mihai ROŞOIU

Mai mulţi sportivi şi-au exprimat nemulţumirea pe reţelele sociale, unde au postat şi clipuri în care „se antrenează” în camerele de hotel.
Katie Boulter (24 de ani) a postat şi ea poze în care arată ce exerciţii face şi a anunţat că abia aşteaptă antrenamentele în aer liber.
„Mă holbez răbdătoare la uşă toată noaptea şi toată ziua, în speranţa că cineva o să bată la uşă şi-mi va spune să mă duc să mă antrenez.”, a scris sportiva britanică, pe Twitter.
Sorana Cîrstea este nemulţumită de carantina strictă impusă de organizatorii Australian Open unui număr de 72 de participanţi la competiţie, care s-au aflat în două avioane care au sosit în acest weekend la Melbourne şi în care au fost depistate mai cazuri cazuri pozitive la Covid-19.
„Ceea ce nu înţeleg este de ce nu ni s-a spus că dacă o persoană din avion este pozitivă va trebui să fim izolaţi. M-aş fi gândit de două ori înainte să vin aici”, a scris Sorana Cîrstea pe contul său de Twitter, adăugând: „Dacă ne-ar fi informat în legătură cu această regulă înainte, nu aş mai fi jucat în Australia. Aş fi rămas acasă”.

Niciun jucător aflat în cele două avioane nu este pozitiv, însă unul dintre cei infectaţi este Sylvain Bruneau, antrenorul canadiencei de origine română Bianca Andreescu.
Directorul Australian Open, Craig Tiley, a subliniat că, în ciuda tuturor acestor probleme, primul turneu de Grand Slam al anului îşi va menţine actualele date de disputate (8-21 februarie).
Australian Open 2021 -Jucătorii aflaţi în izolare se antrenează în camerele de hotel
Unii dintre participanţi au găsit o metodă inedită de a se menţine în formă pentru primul Grand Slam al anului.
Yulia Putintseva, Belinda Bencic, Ons Jabeur, Iga Swiatek sau Pablo Cuevas s-au filmat în timp ce se antrenau în camerele de hotel şi au publicat imaginile pe reţele sociale.
„Suprafaţa nu este tocmai potrivită, dar nu contează pentru noi”, a scris Belinda Bencic, în timp ce câştigătoarea de la Roland Garros, Iga Swiatek, s-a rezumat doar la câteva exerciţii fizice: „Singura metodă de a mă menţine în formă pe timpul izolării în camera
de hotel”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎNCEPE VOLEIUL FEMININ

Ca şi în cazul turului, şi returul se va disputa sub formă de turnee, păstrându-se componenţa grupelor din prima parte a campionatului.Returul va începe în weekend-ul 22-24 ianuarie, cu o săptămână mai târziu decât faza similară a Diviziei A1 masculine. Şi aici turneele au fost programate la o distanţă de […]