SORANA CÎRSTEA, ȘEDINȚĂ FOTO INEDITĂ

Mihai ROŞOIU
0 0

Sorana Cîrstea (31 de ani, 39 WTA) a avut timp în 2021 Și pentru câteva ședințe foto inedite. Una dintre ele a avut loc recent, ea atrăgându-le atenția urmăritorilor româncei.
Sorana a fost pozată de Radka Leitmeritz, un fotograf profesionist pasionat de tenis, care în trecut a vizitat România. Rezultatele sunt spectaculoase, iar jucătoarea noastră a postat fotografiile pe contul său de Instagram.
2021 a fost un an pozitiv pentru Sorana Cîrstea. Aceasta s-a impus la Istanbul pentru al doilea titlu al carierei, la 13 ani distană de primul. Pe zgura din Turcia, ea a învins-o în finală pe Elise Mertens, apoi a explicat că victoriile importante la Petra Kvitova și Belinda Bencic, de la începutul anului, au ajutat-o.
„Cumva am reușit să-mi păstrez forma bună din ultimele luni și poate am adăugat mai multă varietate jocului meu. Cred, de asemenea, că e vorba de încredere, de faptul că am câștigat multe meciuri, asta a jucat un rol mare”, a spus Sorana la acel moment. Ea a continuat forma bună cu o altă finală pe zgură, la Strasbourg.
Parcursul Soranei Cîrstea în 2021:
Locul 39 WTA
1 titlu – Istanbul, 1 finală – Strasbourg, 0 semifinale, 2 „sferturi” – Grampians Trophy Melbourne, Portoroz

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DECIZII PE FINAL DE AN ÎN CADRUL FEDERAȚIEI DE BASCHET

Consiliul Director al Federației Române de Baschet, convocat statutar de președintele FRB, Emilia-Carmen Tocală, și întrunit în data de 21.11.2021, într-un format mixt din cauza restricțiilor din perioada pandemiei, cu prezența a 12 membri (fizic la sediul FRB au fost 5 membri și alți 7 membri au participat on-line pe […]