SORANA CÎRSTEA, „SECHESTRATĂ” LA AUSTRALIAN OPEN

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea (30 de ani, 72 WTA) nu s-a ferit să îşi exprime nemulţumirea faţă de regulile stricte din Australia şi a publicat o fotografie ironică luni, când a bifat a 10-a zi de „detenţie”.
Sportiva din România s-a îmbrăcat elegant şi a sărbătorit cu pizza a 10-a zi din izolarea impusă de organizatorii de la Australian Open: „Am decis să sărbătoresc a zecea zi de detenţie şi al zecelea test negativ cu o pizza. A fost un eveniment important şi m-am îmbrăcat elegant pentru această ocazie”, a scris Sorana Cîrstea pe reţelele sociale.
Australienii s-au simţit jigniţi de mesajul Soranei şi au pornit o avalanăş de critici la adresa româncei: „Faptul că ai pronunţat cuvântul ‘detenţie’ este o lipsă clară de respect pentru munca pe care Australia a depus-o în lupta cu Covid-19. Ar trebui să fii recunoscătoare că ai şansa să joci în ţara noastră şi să câştigi atâţia bani, în timp ce mulţi australieni se află în dificultate”, a scris un utilizator de Twitter.
„Australia – 25 de milioane de locuitori, 29.000 de cazuri de coronavirus şi 909 decese; România – 19 milioane de locuitori, 700.000 de infectaţi şi 17.776 decese. Ok, continuă să perseverezi în prostie!”, a răbufnit altcineva. „Cu 100.000 $ în geantă, îşi vei putea cumpăra multe rochii şi pizza”.
Cu toate acestea, au existat şi reacţii de susţinere pentru Sorana Cîrstea: „Sper că vei purta aceeaşi rochie şi după ce vei câştiga turneul. Hai Sorana!” sau „Nu băga în seamă criticile, Sorana”, au fost doar câteva dintre acestea.
„Am fost ghinionişti, în sensul că dintre cele 15 sau 17 zboruri charter închiriate de Tennis Australia, în 3 s-au înregistrat cazuri pozi-tiveşi toţi pasagerii de pe acele 3 zboruri sunt într-o carantină totală. De fapt într-o detenţie aşa cum este şi definită oficial de guvernul australian.
Suntem practic deţinuţi, în condiţii bune, la un hotel, însă nu avem voie să ieşim din cameră, nu avem voie să deschidem geamul! Suntem pur şi simplu blocaţi aici! Nu avem voie să comunicăm între noi, nici măcar să ne trimitem lucruri de la unii la alţii în interiorul aceleiaşi echipe”, a spus Adrian Cruciat la Radio Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DANI POPA, IN ECHIPA ETAPEI A XVIII-A

PORTARAlexandru Greab (FC Argeş / 28 de ani)- A apărat tot ce era de apărat, contribuind astfel la întâiul succes reuşit de piteşteni pe terenul arădenilor în prima ligă.FUNDAŞIDenis Haruţ (FC Botoşani / 21 de ani) -A izbutit primul gol din carieră în CASA Liga 1. De remarcat evoluţiile tot […]