SORANA CÎRSTEA S-A RETRAS DE LA TORONTO

Mihai ROŞOIU
1 0

Afectată de canicula de la Washington, Simona Halep s-a retras în setul doi al optimii de finală cu Anna Kalinskaya, însă pauza sa competițională nu va dura mai mult de câteva zile.

Înscrisă în turneul WTA 1000 de la Toronto, programat în săptămâna 8-14 august, Simona Halep va face deplasarea înspre Canada, atât timp cât starea de sănătate îi permite.În 2019, ultima dată când Openul Canadian a fost organizat la Toronto, Simona Halep s-a oprit în faza sferturilor de finală. Halep are două titluri câștigate în Openul Canadian, în 2016 și 2018, ambele ediții având loc la Montreal.

Din nefericire, Simonei Halep nu i se va alătura a treia rachetă a României, conform configurației actuale a clasamentului WTA, Sorana Cîrstea, care și-a anunțat retragerea din întrecere, din motive medicale.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Joi, cursul euro a stagnat, dobânzile au crescut

Radu GEORGESCUCreșterea rapidă a prețurilor este combătută de BNR prin majorarea dobânzilor dar și prin stabilitatea leului care a rămas o „ancoră antiinflaționistă”.Cursul euro a crescut joi de la 4,9252 lei, minimul ultimului an, la 4,9263 lei iar transferurile se efectuau în culoarul 4,924 – 4,928 lei, valori identice cu […]