SORANA CÎRSTEA, PE TABLOUL PRINCIPAL DE LA WIMBLEDON

Date:

Începe întrecerea de la All England Club, singurul Grand Slam pe iarbă, iar România e reprezentată în această competiție, în proba de simplu, de 9 românce.
Partidele de pe tabloul principal vor începe luni, 1 iulie. Vom fi reprezentați direct în acea fază de Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Irina Begu.

Sorana Cîrstea, a 29-a jucătoare a lumii, a fost rapid eliminată din cadrul turneului de 500 de puncte WTA organizat la Eastbourne, în Marea Britanie. Românca a cedat în minimum de seturi în fața ucrainencei Anhelina Kalinina, aflată pe locul 44 WTA.
Aceasta din urmă s-a impus cu scorul de 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 24 de minute de joc. Aceasta a fost a treia întâlnire directă dintre Cîrstea și Kalinina în circuitul mondial feminin, ucraineanca având de fiecare dată câștig de cauză. De altfel, Sorana nu a reușit până acum să-i ia set sportivei din țara vecină.

Pentru Sorana Cîrstea, acestea sunt vești cu adevărat îngrijorătoare, mai ales că săptămâna viitoare încep meciurile de pe tabloul principal de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Românca nu a trecut niciodată de turul al treilea la All England Club, accesând această fază a competiției în cinci rânduri (2009, 2012, 2017, 2021, 2023).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

SMS-uri false date în numele Poștei Române

 Poșta Română avertizează că se dau SMS-uri false în...

Cea de-a 44-a ediție a concursului național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață” la Târgoviște

Concursul național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață”, organizat...

APIA va finaliza plățile restante până pe 16 octombrie

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) depune...

Regres în turismul dâmbovițean

Datele communicate de Direcția Județeană de Statistică pentru luna...