Sorana Cîrstea nu s-a răzgândit. Nu va mai juca pentru România!

Date:

Căpitanul-nejucător Horia Tecău nu a reușit să o convingă pe Sorana Cîrstea să vină la echipa națională, în zilele de 12 și 13 aprilie, când va avea loc întâlnirea Ucraina – România din calificările turneului final al Billie Jean King Cup. Sorana Cîrstea s-ar fi putut califica fără probleme la Jocurile Olimpice de la Paris, întrucât se află pe locul 22 WTA, însă cea de-a doua condiție, participarea în competiția inter-țări, nu mai poate fi îndeplinită.

Oamenii din anturajul echipei naționale au încercat să o convingă pe Sorana să joace la meciul cu Ucraina, însă sportiva a fost de neînduplecat, scrie propsort.ro.

Sorana Cîrstea s-a retras din Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup) la sfârșitul anului 2018, nemulțumită fiind că nu juca în meciurile de simplu. S-a vorbit și despre unele tensiuni apărute în lotul României, între Sorana și Simona Halep, care ar fi dus la decizia radicală luată de „Sori”. Aceasta a făcut o declarație tăioasă înaintea întâlnirii cu Elveția, încheiată cu 3-1:

„Mă aşteptam să joc, aceasta era prima idee, având în vedere că eram a doua, însă tot timpul am spus-o: căpitanul decide. Am venit la Fed Cup, nu a contat că am fost prima, a doua, a patra. Atât timp cât am fost sănătoasă, m-am prezentat şi m-am pus la dispoziţia căpitanului şi la dispoziţia echipei. Sunt aici pentru ce are nevoie echipa. Dacă vrea să joc simplu, joc simplu, dacă vrea să joc dublu, joc dublu, dacă vrea să bat din palme, bat din palme”, spunea Sorana. Simona Halep, Ana Bogdan (65 WTA), Jaqueline Cristian (82 WTA) și Anca Todoni (227 WTA) sunt componentele echipei tricolore pentru întâlnirea cu Ucraina. Din formația adversă fac parte Elina Svitolina (17 WTA), Lesia Tsurenko (37 WTA), Lyudmila Kichenok (20 WTA la dublu) și Nadia Kichenok (53 WTA la dublu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

ȘANSE MINIME PENTRU SORANA CÎRSTEA LA STUTTGART

Zilele trecute a fost efectuată tragerea la sorți pentru...

ARGINT LA CUPA ROMÂNIEI DE BOX PENTRU CS TÂRGOVIȘTE

Performanță remarcabilă atinsă de unul dintre cei mai promițători...

CSM TÂRGOVIȘTE, ZDROBITĂ DE SEPSI SIC SF. GHEORGHE ÎN PRIMUL MECI AL FINALEI MICI

Ultimele câștigătoare ale titlului național din baschetul feminin românesc...