SORANA CÎRSTEA NU POATE FI PRIETENĂ CU JUCĂTOARELE DIN CIRCUITUL WTA

Date:

Sorana Cîrstea (33 de ani) a explicat că jucătoarele de tenis nu mai pot lega prietenii ca pe vremuri, din cauza importanței aspectului financiar, care a devenit primordial în zilele noastre.

Sorana Cîrstea, cel mai bine clasată jucătoare de tenis din România, a mărturisit că sportivele din circuitul WTA nu mai petrec timp împreună, deoarece se află într-o concurență acerbă pentru bani.

Câștigurile din tenisul profesionist au explodat, iar jucătorii din prezent și-au format staff-uri tehnice numeroase, care au înlocuit prieteniile dintre jucători. Sorana a dezvăluit că Serena Williams avea chiar și bucătar personal la turnee: „Motivul pentru care totul s-a robotizat și a devenit foarte mecanic, iar partea umană este un pic înlăturată , așa cum ai spus, este latura financiară, faptul că se câștigă tot mai mulți bani. În sport, concurența este foarte mare și concurența începe să fie și în afara terenului. Iar în al doilea rând, sunt echipele. Faptul că înainte, am înțeles din ce mai povestea și domnul Ilie Năstase, mergeau fără antrenor, în doi, pentru că atunci nu își permiteau, nu erau câștiguri, ci o pasiune la care erai bun.

În ziua de azi toți avem echipe, de la antrenor, preparator fizic, agent, preparator mental, acupuncturist, multe persoane care pot fi pe lângă, familii. Inclusiv bucătar, Serena avea și bucătar cu ea! Știu că asta pare foarte arogant, însă dacă aș fi în aceeași postură și eu mi-aș lua bucătar, pentru că alimentația este foarte importantă. În fine, sunt tot felul de persoane pe lângă, ești înconjurat doar de echipa ta și este greu să mai relaționezi cu ceilalți jucători.

Iar toată echipa ta trăiește după tine! Cu cât joci mai bine, cu atât câștigurile lor sunt mai bune și este absolut normal. Se creează o relație ca de familie cu echipa. Atunci ai foarte multe persoane care depind de tine și nu îți mai permiți să stai până la 1 dimineața la bere cum se făcea atunci. Totul este foarte profesionist! Tu știi că dacă ai stat până la 1:00 și ai antrenament la 9:00, este acel lucru mental: ‘Nu am făcut tot ce a ținut de mine!’. Într-adevăr, până la urmă este un business, în care se produc foarte mulți bani în toate direcțiile„, a spus Sorana Cîrstea la podcastul „Pe Drept Cuvânt”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A ajuns cu mașina în șanț 

Evenimentul rutier  s-a produs în localitatea Nisipurile. Cel mai probabil...

O clipă de neatenție îi putea costa viața! 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu...

Tragedie pe DN 72A, în localitatea Gheboieni

Tragedie pe DN 72A în localitatea Gheboieni,  polițiștii din...

Jandarmii dâmbovițeni, în mijlocul cetățenilor 

Jandarmii dâmboviţeni au participat la ziua de 1 Decembrie,...