SORANA CÎRSTEA, NOUA IUBITĂ A LUI ION ALEXANDRU ŢIRIAC?

Mihai ROŞOIU

Zilele trecute, Ion Alexandru Ţiriac a anunţat pe contul său de Instagram despărţirea oficială de Ileana Lazariuc, deşi cei doi nu mai formau un cuplu de doi ani. Fiul omului de afaceri şi-ar fi refăcut viaţa sentimentală alături de Sorana Cîrstea.
Ion Alexandru Ţiriac şi jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea ar forma un cuplu, scrie tabloidul Click. Sorana (76 WTA / 29 de ani) e mai mică decât Ţiriac Jr. cu 14 ani. Cei doi nu s-au afişat împreună până acum.
Conform tabloidului mai sus citat, în anturajul celor doi se ştie de iubirea lor: „Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, spuns surse din anturajul lui Ţiriac.
Sorana Cîrstea a fost într-o relaţie cu columbianul Santiago Giraldo din 2014 până în 2017, an în care Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc au divorţat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ