Sorana Cîrstea l-a cooptat în staff-ul său pe antrenorul Daniel Dobre

Mihai ROŞOIU
0 0

Sorana Cîrstea l-a cooptat în staff-ul său pe antrenorul Daniel Dobre, cel care a pregătit-o în trecut pe Simona Halep și care a fost căpitanul nejucător al naționalei de Fed Cup a României.

Jucătoarea din România a renunțat, în această vară, la antrenorul Adrian Cruciat, după doi ani de colaborare.

Sorana Cîrstea și Daniel Dobre au ajuns de câteva săptămâni, însă antrenorul nu a putut călători alături de jucătoare în străinătate. În ultima perioadă, alături de Sorana la turnee a fost un an alt antrenor român, Andrei Cociașu, cel care le-a pregătit în trecut pe Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian.

Acesta va continua să lucreze alături de Sorana Cîrstea și Daniel Dobre. Cei trei vor face echipă, mai ales în momentele în care Sorana Cîrstea se va afla pe teritoriul României.

În cariera sa, cea mai bună clasare la simplu a lui Daniel Dobre a fost locul 832 ATP.
”Fiecare perioadă are obiectivele și dinamica ei și nu este nimic neobișnuit. Ori de câte ori este nevoie sunt dispus să ajut și nu m-am dat niciodată la o parte. A rămâne acolo, mai ales la nivelul acesta, este mai mult decât o plăcere.

Este o onoare pentru mine. Nu mă gândeam, deoarece am luat anumite decizii după ce m-am retras din poziția de căpitan al naționalei de FED Cup a României. Mă gândeam să rămân un pic în alte domenii, dar este onoare să fiu chemat din nou și ajut cât pot”, a declarat Daniel Dobre, în cadrul emisiunii ”Așii tenisului” de la Digi Sport.

Daniel Dobre este antrenorul cu care Simona Halep s-a încununat campioană la Wimbledon, în 2019.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sorana Cîrstea cedat surprinzător în fața rusoaicei Oksana Selekhmeteva

Sorana Cîrstea (32 de ani, 35 WTA) a cedat surprinzător în prima rundă a turneului WTA de la Praga, 5-7, 4-6, în fața rusoaicei Oksana Selekhmeteva (19 ani, 170 WTA).Înfrângerea Soranei Cîrstea este cu atât mai surprinzătoare cu cât sportiva din Rusia se află la primul succes al carierei pe […]