SORANA CÎRSTEA, ÎNVINSĂ LA BASTAD

Mihai ROŞOIU
0 0

soranaSorana Cîrstea şi Monica Niculescu sunt româncele care joacă în această săptămână, în afara Anei Bogdan, pe tablourile principale ale turneelor WTA. Sorana Cîrstea a evoluat marţi, în al doilea meci al zilei, contra nemţoaicei Annika Beck, în primul tur al turneului de la Bastad, unde a fost învinsă în două seturi cu scorul de 5-7, 5-7.
Tot la Bastad vor juca şi două românce pe tabloul de dublu: Andreea Mitu şi Raluca Olaru. Poate v-aţi fi aşteptat ca ele să facă echipă, pentru că vor juca împreună la Jocurile Olimpice. Ei bine, nu e aşa, astfel că Andreea Mitu joacă alături de poloneza Alicia Rosolska şi Raluca Olaru cu Katerina Siniakova, fiind şi cap de serie numărul 3. Andreea Mitu a jucat şi pe tabloul de simplu, dar a fost eliminată în primul tur al calificărilor.
Monica Niculescu, a opta favorită a turneului de la Washington o întâlneşte în primul tur pe americanca Christina McHale. Monica este prezentă şi pe tabloul de dublu, unde face pereche cu belgianca Yanina Wickmayer. Cele două vor juca în primul tur contra favoritelor 4, Ksenia Lykina şi Emily Webley-Smith.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Basmele Reginei Maria", ediţia a Xl-a (III)

Joi, 7 iulie 2016, grădina Palatului Elisabeta a găzduit ceremonia acordării premiilor concursului „Basmele Reginei Maria”, ajuns la a Xl-a ediţie. Concursul se află sub Înaltul Patronaj al Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu. La concurs s-au înscris 860 de elevi, iar 120 dintre ei au fost […]