SORANA CÎRSTEA, ÎNCĂ O VICTORIE LA ISTANBUL

Mihai ROŞOIU
1 0

Sorana Cîrstea (32 ani, 24 WTA), campioana en titre de la WTA 250 Istanbul, a învins-o pe Arantxa Rus (31 de ani, 74 WTA), din Olanda, în faza optimilor de finală, 3-6, 6-1, 7-5.

Deși era mare favorită înainte de meci, Sorana a avut parte de un duel foarte complicat în turul 2.

Meciul nu a început deloc cum și-ar fi dorit românca. La mijlocul primului set, când echilibrul era cuvântul de ordine, Cîrstea nu a mai avut răspuns pentru jocul adversarei, iar olandeza Rus a reușit primul break al meciului, suficient pentru a închide primul set, scor 6-3.

După începutul mai ezitant de meci, Sorana a arătat un altfel de tenis în actul secund. După un prim game cedat pe propriul serviciu, sportiva noastră a câștigat următoarele 6 game-uri și a trimis duelul în „decisiv”.

Setul al treilea a fost cel mai echilibrat și cel mai lung al întâlnirii. Spre finalul său, Sorana Cîrstea a fost nevoită să servească pentru a rămâne în meci, la scorul de 5-4 pentru adversară. Momentul a fost depășit cu bine însă, iar ulterior bucureșteanca a pus capăt meciului, scor 3-6, 6-1, 7-5, după 2 ore și 32 de minute.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DÂMBOVIȚEANCA PETRUȚA IUGULESCU VA OFICIA LA UN NOU TURNEU FINAL

După nominalizarea Iulianei Demetrescu și a Petruței Iugulescu pe lista oficialilor de joc pentru Campionatul European feminin (6-31 iulie 2022, Anglia), alte delegări ale arbitrilor români au fost comunicate de către UEFA.Daniela Constantinescu, arbitru asistent din Craiova, va face parte din brigăzile care vor conduce partide la Campionatul European feminin […]