SORANA CÎRSTEA, FĂRĂ REACȚIE ÎN FAȚA LIDEREI MONDIALE

Date:

Sorana Cîrstea (34 de ani, 30 WTA) a pierdut categoric duelul cu Iga Swiatek (22 de ani, 1 WTA), scor 1-6, 1-6, în „șaisprezecimile” turneului de la Madrid. Jucătoarea din România a avut o misiune aproape imposibilă cu poloneza, liderul mondial. În primul tur, Cîrstea a trecut în trei seturi de Alexandra Eala (18 ani, 170 WTA), scor 6-3, 6-7, 6-4. De cealaltă parte, Swiatek a învins-o în două seturi pe Wang Xiy (23 de ani, 52 WTA), scor 6-1, 6-4.

Sorana nu a prins deloc o zi bună cu serviciul, iar contra uneia dintre cele mai bune jucătoare de la retur acest lucru poate fi decisiv. Statistica spune că jucătoarea noastră a câștigat doar 42% din punctele jucate de la lansare, procentaj care nu poate aduce victoria.

Iga a fost pe tot terenul: „a patinat” fantastic, a returnat aproape tot, a obligat-o pe Cîrstea să trimită constant o minge în plus și a fost agresivă de la retur.

Diferența consemnată la finalul partidei (6-1, 6-1) este un pic cam aspră pentru ceea ce s-a jucat în Caja Magica, dar adevărul este că Iga a jucat mult mai bine în momentele importante.

Scorul consemnat sâmbătă este identic cu cel de la Doha, de la începutul anului, atunci când se desfășurase ultimul meci dintre dintre Sorana și Iga. Poloneza o conduce acum pe Cîrstea cu 4-0 în duelurile directe.

Pentru parcursul de la WTA Madrid, Sorana și-a asigurat un cec în valoare de 51.665 de euro și 65 de puncte în clasamentul mondial de simplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...