SORANA CÎRSTEA, ELIMINATĂ ÎN PRIMUL TUR LA EASTBOURNE

Mihai ROŞOIU
0 0

Sorana Cîrstea, locul 49 WTA, a fost învinsă în manşa inaugurală a turneului de la Eastbourne, de Anastasia Pavlyuchenkova, locul 28 WTA, cu scorul de 6-2, 5-7, 4-6.
Sorana Cîrstea nu a reuşit să câştige până acum în sezonul de iarbă. Aflată la a doua partidă pe această suprafaţă, Sorana a început foarte bine partida şi, după 30 de minute, reuşea să îşi adjudece primul set, scor 6-2. In al doilea set, cele două sportive şi-au câştigat uşor ser-vicul, până la scorul de 5-5, când Pavyuchenkova a reuşit să rupă seria, câştigând jocul secund cu 7-5.
In setul decisiv, sportivele au mers cap la cap până la 4-4, când Sorana a pierdut din nou pe propriul serviciu, cedând în final cu 4-6.
Pentru prezenţa în primul tur, Sorana Cîrstea va primi 3.840 şi 1 punct WTA.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ziua Internaţională de Luptă împotriva Consumului şi Traficului de Droguri, 26 iunie 2018

Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa, în parteneriat cu Societatea de Cruce Roşie Dâmboviţa şi CPECA Dâmboviţa, celebrează în data de 26 iunie 2018, Ziua Internaţională de Luptă împotriva Consumului şi Traficului de Droguri, şi organizează în perioada 26 iunie – 20 iulie 2018, campania cu sloganul „În primul rând, ASCULTĂ” […]