SORANA CÎRSTEA, ELIMINATĂ DE LA CINCINNATI ÎN TURUL 2

Mihai ROŞOIU
1 0

Sorana Cîrstea (32 de ani, 40 WTA) a luptat pentru a rămâne în competiție, la WTA Cincinnati, contra sportivei din Cehia, Petra Kvitova (32 de ani, 28 WTA), însă a pierdut duelul din turul doi al turneului. Sorana Cîrstea a fost învinsă în 65 de minute de Petra Kvitova, scor 2-6, 3-6, într-o partidă ce a putut fi urmărită în direct la Digi Sport 2.

După ce în prima rundă a turneului american a produs surpriza și a eliminat-o pe elvețianca Belinda Bencic, Sorana Cîrstea a cedat în partida din turul doi cu Petra Kvitova.

Sportiva din Cehia nu i-a dat prea mari șanse Soranei Cîrstea la Cincinnati și s-a aflat în permanență la conducerea partidei.

Pentru parcursul de la WTA Cincinnati, Sorana Cîrstea s-a ales cu 16.340 de dolari și 60 de puncte în clasamentul mondial feminin.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bani de la stat pentru patronii care angajează șomeri

Angajatorii care încadrează în muncă, pe perioadă nedeterminată, şomeri în vârstă de peste 45 ani, şomeri care sunt părinţi unici susţinători ai familiilor monoparentale sau şomeri de lungă durată primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, pentru fiecare persoană angajată, o sumă în cuantum de 2.250 lei, cu obligaţia […]