Sorana Cîrstea dă cărţile pe faţă: „Nu sunt prietenă cu Simona Halep. Ne salutăm, vorbim atunci când ne întâlnim la turnee”

Mihai ROŞOIU
0 0

Simona Halep şi Sorana Cîrstea sunt jucătoarele din România cel mai bine clasate în ierarhia WTA, iar cele douăsunt liderele acestei generaţii din tenisul feminin. Cu toate acestea, nu prietenia este cuvântul care să caracterizeze relaţia dintre ele.
Prietenia Soranei cu Jelena Ostapenko, cea care a învins-o pe Halep în finala din acest an de la Roland Garros, a dat naştere la o serie de speculaţii. Actualul lider mondial a negat că ar fi deranjată de relaţia apropiată dintre Cîrstea şi letonă, însă a recunoscut că nu este prietenă cu jucătoarea din Târgovişte.
„Nu vorbesc deloc cu Sorana. Suntem colege, dar nimic altceva. N-ar avea de ce să mă deranjeze că e aşa bună prietenă cu Jelena Ostapenko”, a spus Halep la Digi Sport, la începutul lunii decembrie.
Invitată la emisiunea „Digi Sport Matinal”, Sorana Cîrstea a vorbit la rândul ei despre relaţia pe care o are cu cea mai valoroasă jucătoare de tenis a României.
„Relaţia mea cu Simona e una de respect, de profesionalism. Nu suntem prietene, să ieşim la masă, să ne trimitem inimioare, însă de fiecare dată când ne vedem, mai ales că stăm în acelaşi complex şi mergem la aceeaşi sală, ne salutăm, vorbim. Ne respectăm la turnee, ne urăm baftă. E o relaţie de respect şi colegialitate, nu de prietenie”, a spus Sorana, aflată pe locul 37 în lume.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LA TÂRGOVIŞTE A AVUT LOC CONCERTUL TRADIŢIONAL DE COLINDE AL ARHIEPISCOPIEI

În prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, duminică, 17 decembrie 2017, la Teatrul Municipal „Tony Bulandra” din Târgovişte, a avut loc Concertul de colinde al Arhiepiscopiei Târgoviştei. La eveniment, la care au participat oficialităţi judeţene şi locale, clerici, monahi şi credincioşi din Municipiul Târgovişte, şi-au dat concursul: Corala Arhiepiscopiei […]