SORANA CIRSTEA, AŞA CUM NU A MAI FOST VĂZUTĂ VREODATĂ

Mihai ROŞOIU

Ion Ion Ţiriac trebuie să fie atent! Iubita sa, Sorana Cîrstea, adoră să simtă adrenalina curgându-i prin vene.
Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea este o fire extrem de energică. Dacă nu se află pe terenul de tenis, caută tot timpul câte ceva palpitant de făcut. Ceva care să-i pun sângele în mişcare la cote înalte. Ne imaginăm cât de greu a fost pentru ea să stea carantinată, două săptămâni, la Melbourne, între patru pereţi.
Imediat după ce a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Lyon (Franţa), luni, de sârboaica Nina Stojanovic, scor 4-6, 0-6. Sorana a zburat către Emiratele Arabe Unite, acolo unde, în perioada 7-13 martie se dispută turneul WTA de la Dubai.
Cu toate acestea, Sorana Cîrstea a venit cu câteva zile mai devreme, pentru a se bucura de minunăţiile Golfului. Prima oprire a avut loc la circuitul de curse Yas Marina (Yas Marina Circuit) din Abu Dhabi. Al doilea circuit de Formula 1 din Orientul Mijlociu, după cel din Bahrain.
Aici au loc, anual, zeci de evenimente de viteză, cum ar fi: Formula 1, Asian Le Mans Series, 4 Hours of Abu Dhabi, F3 Asian Championship, F4 UAE Championiship, V8 Supercars, Drag Racing, GT1 World, ş.a.
Sorana şi-a pus casca de protecţie şi a coborât din tribună, la nivelul solului, lângă una dintre maşinile cu mulţi cai putere. Fapt ce arată că jucătoarea din România este extrem de pasionată de maşinile puternice. Sorana a imortalizat momentul şi l-a împărtăşit cu prietenii săi de pe Instagram. În plus, a ataşat şi un mesaj, care pare mai degrabă o dezvăluire.
Tenisul m-a învăţat să trăiesc zilnic adrenalina… aşa că, orice fac în viaţă, întotdeauna caut acel „salt” al bătăii inimii, acel lucru care îmi va face sângele să curgă, a scris Sorana, pe Instagram.
Postarea sa a strâns rapid mii de aprecieri din partea fanilor. De altfel, Sorana este extrem de activă pe reţelele de socializare. Indiferent că se află pe terenul de joc sau în timpul liber. Ştie foarte bine cum să se facă plăcută ochiului, scrie playsport.ro.
Nu degeaba i-a furat inima lui Ion Ţiriac, unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din România. Presa a anunţat, nu cu mult timp în urmă, faptul că cei doi s-ar fi logodit. Nu este exclus ca în viitorul apropiat cei doi să se prezinte la braţ în faţa ofiţerului stării civile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GIOVANNI CAPRARA, NOUL ANTRENOR AL ECHIPEI DE VOLEI CSM TÂRGOVIŞTE

Italianul Giovanni Caprara va antrena până la finalul sezonului liderul Diviziei A. Are obiectiv să oprească supremaţia Blajului în România şi să ducă pe CSM Târgovişte în Liga Campionilor!CSM Târgovişte s-a despărţit de curând de antrenorul sârb Dragan Nesici, cel care a lăsat însă echipa dâmboviţeană pe primul loc în […]