SORANA CÎRSTEA AR PUTEA REVENI LA BILLIE JEAN KING CUP 2022

Mihai ROŞOIU
0 0

Preşedintele interimar al Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat că România poate fi printre favorite la câștigarea Billie Jean King Cup 2022, odată cu revenirea Simonei Halep și Soranei Cîrstea.
Billie Jean King Cup, fostă FedCup, este o competiție transmisă în direct pe Digi Sport. Rusia a câștigat trofeul în acest an.

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) n-a mai jucat pentru România din 2019, când “tricolorele” au ratat în mod dramatic calificarea în finala Billie Jean King Cup.

Sorana Cîrstea (31 de ani, locul 39 WTA) n-a mai jucat pentru echipa României din 2018.

În 2022, România va întâlni Polonia în barajul pentru turneul final al Billie Jean King Cup. Polonia va fi gazda confruntării programate în perioada 15-16 aprilie și transmisă în direct pe Digi Sport.

„Anul viitor avem barajul cu Polonia. Şi în cazul în care vom reuşi să câştigăm, în iarnă sperăm să ajungem la turneul final. Iar atunci cred că vom putea alinia una dintre cele mai puternice echipe ale României după mulţi ani. Posibil cu Sorana Cîrstea şi Simona Halep. Cu Simona am avut deja mici discuţii de principiu şi şi-a dat acordul, a spus că Fed Cup (n.r. – Billie Jean King Cup) reprezintă una dintre priorităţile ei pentru 2022.

Şi, de ce nu, cred că Fed Cup va reprezenta o nouă provocare şi pentru Sorana… Pentru că până la urmă vârsta avansează şi pentru ele ca pentru toată lumea, şi de ce să nu fim favoriţi la câştigarea trofeului”, a spus George Cosac pentru Agerpres.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

bookbox Așezarea în cerc. 2 Testamentul mistic, de Ioan Vișan, Editura Bibliotheca

Din corpul cărții se desprind în continuare fiecare dintre așezările care conduc spre forma rotundă și împlinită a cercului, a acestei geometrii în care pot să încapă toate vechile și noile note pe care autorul le găsește și pe care le adaugă acestei game, acestui corp care crește continuu și […]