SORANA CÎRSTEA, ALĂTURI DE „REGELE” RAFAEL NADAL

Date:

Turneul de Grand Slam de la Paris, Roland Garros, a luat startul duminică, 26 mai, și se va termina pe 9 iunie. Jucătorii se pregătesc de cel mai important turneu pe zgură, iar Sorana Cîrstea a profitat de momentul în care s-a întâlnit cu Rafael Nadal, spaniolul care deține recordul de victorii la Roland Garros.

Sorana Cîrstea a avut ocazia de a se întâlni la antrenamente cu Rafael Nadal, cel care a câștigat nu mai puțin de 14 trofee turneul de Grand Slam din capitala Franței.

Sportiva din România s-a fotografiat alături de marele campion spaniol și a postat pe rețelele sociale poza, alături de descrierea: ”Cu modelul meu, într-o zi de antrenamente, în regatul zgurii”. Chiar înainte să plece spre Paris, Sorana Cîrstea a declarat public că îl are ca idol sportiv pe Rafael Nadal însuși.

Cel mai bun rezultat obținut de Sorana Cîrstea pe zgura pariziană rămâne sfertul de finală atins în 2009, după o optime dramatică, câștigată în detrimenul Jelenei Jankovic, scor 3-6, 6-0, 9-7.

De partea opusă, Rafael Nadal are 14 titluri de campion la Paris, motiv pentru care a fost neoficial declarat „Rege al zgurii” în tenisul mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...