Published On: mie, sept. 4th, 2019

SORANA, AMENDĂ DE 2500 DE EURO DUPĂ PARTICIPAREA LA US OPEN

nichiduta.ro

Sorana Cîrstea s-a enervat teribil la finalul primului set din turul secund de la US Open, cu Bolsova. Românca s-a simţit nedreptăţită şi a cerut intervenţia supervizorului, după ce arbitra a decis să nu se rejoace un punct în care îi căzuse şapca pe teren.
La 5-3 şi 40-40, Sorana Cîrstea a avut parte de un accident nefericit. I-a căzut şapca imediat ce a servit şi spera ca punctul să se rejoace. Returul adversarei a fost trimis de bucureşteancă în fileu, care apoi s-a mirat că arbitra i-a dat punctul Bolsovei.
Sori a explicat faptul că a fost incomodată de accidentul suferit şi că se impune rejucarea punctului.
„M-am oprit după ce am servit. Credeţi că mi-am dat şapca jos de pe cap pentru că aşa am vrut eu?”, a strigat Sorana către arbitră, cerând apoi intervenţia supervizorului. Acesta i-a explicat că punctul se putea rejuca doar dacă ea nu continua să lovească, dar acest lucru nu sa întâmplat. „M-am speriat când am văzut şapca pe jos. Am văzut că mingea a venit în direcţia mea şi am lovit-o. Dar eu stopasem deja punctul. Aşa se întâmplă mereu, se întreupe meciul. Cum puteam să continuu punctul dacă şapca mea era pe teren, la picioarele mele”, a mai spus Sorana.
În cele din urmă, Cîrstea a acceptat că nu are dreptate şi a continuat, însă starea sa de nervozitate a fost evidentă. Mai ales că a condus cu 3-1 în primul set, pentru ca apoi să piardă 5 gameuri la rând.
6 minute a durat întreruperea partidei, timp în care Sorana şi-a susţinut cauza şi a încercat să îşi caute dreptatea. În zadar, însă, aceasta fiind ulterior amendată de forul superior al tenisului mondial
Jurnalistul Ben Rothenberg a publicat pe Twitter o listă a amenzilor încasate de jucători până acum la US Open.
Din informaţiile sale reiese că Simona Halep a primit o amendă de 3.000 de dolari pentru că a dat cu racheta de pământ în meciul cu Taylor Towsend.
Sorana Cîrstea a fost sancţionată cu 2.500 de dolari pentru on-court coaching la meciul cu Aliona Bolsova.
Amenda-record a fost primită de Daniil Medvedev, care a luat 9.000 de dolari în total pentru comportament nesportiv şi obscenităţi, după scandalul uriaş creat la meciul cu Feliciano Lopez.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro