SORANA ADUCE VICTORIA ROMÂNIEI

Mihai ROŞOIU
0 0

soranaEchipa feminină de tenis a României a învins Ungaria cu scorul de 2-1, la Budapesta, în prima etapă a grupei B a primei divizii a Zonei Euro-Africane.
Cele două puncte ale României au fost aduse de Sorana Cîrstea, care a trecut cu 6-1, 6-0 de Reka-Luca Jani, şi de dublul Monica Niculescu/lrina Camelia Begu, învingător cu 6-7, 6-2, 6-0 în faţa perechii Timea Ba-bos/Reka-Luca Jani.
Surprinzător, liderul echipei României, Simona Halep, a fost învinsă de Timea Babos, care s-a impus cu 1-6, 7-5, 6-3.
În celălalt meci din grupa B, Marea Britanie a învins Letonia cu 2-0, graţie victoriilor obţinute de Heather Watson şi Johanna Konta în meciurile de simplu.
Următoarele meciuri ale echipei României vor avea loc vineri, cu Marea Britanie, şi sâmbătă, cu Letonia.
Pentru a accede în play-off, româncele trebuie să câştige grupa din care fac parte, urmând ca apoi să joace împotriva echipei de pe primul loc din grupa C, din care fac parte Ucraina, Austria, Slovenia şi Israel.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Nicolae Gutoiu Din nou cel mai bun antrenor al anului

La categoria antrenori la sporturi olimpice, laurii, în anul 2013, i-au revenit lui Nicolae Guţoiu (atletism, CSS – CŞ Târgovişte). Acesta l-a devansat pe Iulian Crăciun (judo, CSA Valleriana Târgovişte). Podiumul este completat de Cornel Cornea (lupte, CSS – CŞ Târgovişte). Sub podium s-au clasat: Ilie Torcică (judo, CS Târgovişte) […]