SORANA A ÎNCEPUT BINE! Târgovişteanca a acces în turul al doilea la Openului Marii Britanii după ce a trecut de Stefanie Voegle

Mihai ROŞOIU

Sorana-CarsteaSorana Cîrstea, singura româncă aflată printre capii de serie la Wimbledon, s-a calificat în turul al doilea.
Sorana Cîrstea, a 22-a favorită, a învins-o, nu fără emoţii, cu 7-5, 7-6 (3), pe elveţianca Stefanie Voegele, numărul 51 WTA. în manşa inaugurală, târgovişteanca a revenit de la 1-4 şi s-a impus cu 7-5, după ce a salvat o minge de set la 5-4. Românca a intrat greu şi în setul secund, în care a fost condusă cu 3-1. Ea a făcut break la 6-5, când Voegele a servit pentru a trimite meciul în decisiv, şi apoi a câştigat tie-break-ul cu 7-3.
Sorana, a 23-a jucătoare a lumii, o va întâlni în turul al doilea pe Camila Giorgi din Italia, numărul 93 mondial. Italianca a ajuns la ediţia precedentă până în optimile de finală, fiind eliminată de poloneza Agnieszka Radwanska.
Dacă va trece de jucătoarea peninsulară, târ-govişteanca îşi va egala cea mai bună performanţă la Wimbledon, respectiv calificarea în turul al treilea, pe care a mai obţinut-o şi în 2009.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Brazilia, un "exemplu sănătos" de corupţie

In clipa-n care citiţi aceste rânduri, s-ar putea ca fostul preşedinte sud-african, Nelson Mandela, în vârstă de 94 de ani, spitalizat de şaptesprezece zile din cauza unei infecţii pulmonare, intrat în stare critică de 48 de ore, să-şi trăiască ultimele minute de viaţă sau să fi murit deja. Tot acum […]