Published On: joi, ian. 23rd, 2020

SORANA A FOST ÎNVINSĂ DUPĂ CE A CONDUS CU 3-0 ÎN SETUL DECISIV

nichiduta.ro

Sorana Cîrstea (29 de ani -locul 74 WTA) a fost eliminată în turul al doilea de la Australian Open de Cori Gauff (15 ani – locul 67 WTA), în vârstă de doar 15 ani. Sportiva din Statele Unite ale Americii s-a impus în trei seturi, după ce primul dintre ele a fost câştigat de româncă, scor 4-6, 6-3, 7-5.
Partida care a durat mai bine de două ore a fost, la început, echilibrată. Sorana a reuşit break-ul la scorul de 3-3 în primul set şi a stat foarte bine pe propriul serviciu, lucru care i-a permis să se impună în prima parte a jocului.
În setul secund însă, românca de 29 de ani a fost surclasată de sportiva din SUA, iar scorul a devenit 1-1.
Sorana Cîrstea a pierdut un avantaj de 3-0 în setul decisiv
În ceea ce priveşte setul decisiv, Cîrstea a avut un avantaj important, de 3-0, însă Cori Gauff a revenit şi a obţinut calificarea în următoarea fază a competiţiei.
Sorana pleaca de la Melbourne cu 70 de puncte in clasamentul WTA si cu un cec in valoare de 128.000 de dolari australieni.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro