SORANA A CEDAT ÎN PRIMUL TUR LA ISTABUL DUPĂ UN MECI CU SCANDAL

Mihai ROŞOIU

Sorana Cîrstea a început perfect meciul cu Yulia Putintseva din primul tur al turneului WTA de la Istanbul, însă nu l-a continuat în acelaşi mod.
După ce a câştigat cu 6-0 primul set, românca a pierdut cu 1-6 setul secund, în care a fost din ce în ce mai nervoasă. Sorana Cîrstea a contestat vehement punctul prin care Putintseva s-a desprins de 4-0,susţinând că serviciul jucătoarei din Kazahstan nu a prins tuşa.
Cîrstea a protestat secunde bune în faţa arbitrului de scaun, pe care nu l-a putut însă convinge.
Sorana Cîrstea a avut probleme şi în setul decisiv, însă din punct de vedere medical. A solicitat sprijinul fizioterapetului după game-ul în care Putintseva s-a distanţat la 3-0. Cîrstea n-a mai câştigat niciun game până la final, iar kazaha s-a impus în final cu 0-6, 6-1, 6-0.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Iniţiere în baschetul adaptat

14 utilizatori de scaune rulante au participat la un eveniment de iniţiere în sport adaptat. Activitatea a avut loc în cadrul proiectului „Roţile Schimbării – Viaţa independentă pentru persoanele cu dizabilităţi din România”, derulat de Fundaţia Motivation România şi Federaţia Română de Baschet, în partene-riat cu Ministerul Tineretului şi Sportului. […]