Şomerii dâmboviţeni au ocazia de a se recalifica

Ş.E.

pantiln dorelAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, prin Centrul de Formare Profesională, organizează, în fiecare lună, cursuri de formare profesională, astfel încât să coreleze piaţa muncii şi să diminueze numărul şomerilor pe cât este posibil. Pentru această lună, şi-a propus demararea unui nou număr de cursuri care să răspundă cererilor solicitanţilor, asfel încât vor începe la Târgovişte cursurile de lucrător în comerţ, coafor, sudor electric şi operator/introducere/validare date.
O altă serie de cursuri de calificare va începe la Pucioasa şi sunt axate pe meserii precum cele de ospătar, confecţioner articole textile şi operator/introducere/validare date.
Documentele necesare în vederea participării la cursuri sunt: copie C.I.; copie act naştere; copie act studii; adeverinţă medic familie cu menţiunea „apt curs”; dosar.
Cursurile organizate de AJOFM Dâmboviţa sunt gratuite pentru şomeri, iar diplomele obţinute beneficiază de recunoştere naţională.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pentru întreţinerea periodică. CUPTORUL DE LA MECHEL TÂRGOVIŞTE SE ÎNCHIDE O SĂPTĂMÂNĂ

*Activitatea de laminare şi livrările de produse finite continuă atât la Mechel Târgovişte, cât şi la Ductil Steel Buzău. Cuptorul de la Mechel Târgovişte a fost oprit, începând cu data de 6 aprilie, pentru operaţiunea de înlocuire periodică a cărămizii refractare. Această oprire era planificată şi face parte din funcţionarea […]