Soldaţii focului, un exemplu de bunătate, nobleţe sufletească, generozitate şi iubire faţă de semeni

An de an, pompieri din cadrul Detaşamentului de pompieri Târgovişte, în Săptămîna Mare, desfăşoară acţiuni umanitare. Dovedind spirit de solidaritate pentru cei aflaţi în suferinţă, pompierii târgovişteni au desfăşurat trei acţiuni umanitare în localităţile Glodeni şi Gheboaia.
La Glodeni, în unul dintre cazuri o mamă creşte singură cei doi copii şi are grijă şi de bunicul nevăzător fiind fără posibilităţi financiare, iar în al doilea caz pompierii au oferit un mic ajutor unui bătrân cu probleme medicale şi care nu are niciun venit. Cel de al treilea caz, din localitatea Gheboaia, este al unui mame care are grijă singură de doi copii şi au o situaţie materială precară.
Toate aceste acţiuni, care sunt gesturi benevole, venite din suflet, au inspirat şi alte persoane. Anul acesta, alături de pompierii târgovişteni, preotul Eftemie Gabriel de la Biserica Sf. Gheorghe din Târgovişte, duhovnicul unuia dintre pompieri, a considerat că trebuie să contribuie pentru a aduce puţină bucurie şi speranţă acestor familii aflate în dificultate. Acţiunea umanitară a constat în oferirea unor pachete cu produse alimentare şi dulciuri, bucuria şi mulţumirile acestor persoane sărmane fiind cea mai mare răsplată.
ISU Dâmboviţa: „Ne mândrim cu astfel de colegi care, prin gestul lor inspiră şi alte persoane, iar pentru noi toţi, reprezintă un exemplu de bunătate, nobleţe sufletească, generozitate şi iubire faţă de semeni.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmii dâmboviţeni, alături de cei aflaţi în suferinţă!

Pentru unii oameni, viaţa este mai grea decât ne-am imaginat, iar problemele de sănătate pe care le au îi determină să privească viitorul fără speranţă. Este şi cazul lui Andrei Viorel Ionuţ, tânărul de 35 de ani, din satul Broşteni, comuna Produleşti, judeţul Dâmboviţa. Boala de care suferă este atât […]